CD "Lectures Arriscades - El Musical"

Musical juvenil dirigido por Toni Doménech Juan, con la colaboración del Colegio Maria Asunta de Castalla y "The readers".

Realización de las ilustraciones y maquetación de las diferentes partes del disco que contiene las canciones del musical, todas ellas cantadas en idioma valenciano.

La realización del proyecto (ilustración y maquetación) ha sido realizada por Jaume Esteve y Ximo Cerdá.

Los interesados pueden adquirir el CD por un precio de 5 €. Salió a la venta en la localidad en octubre de 2013

SINOPSIS del musical (en valencià):
Els llibres són els protagonistes principals d'aquesta història de lectures, amors volubles i amistats eternes. El Quixot de la Manxa, Romeu i Julieta, La rebel·lió dels animals, Dràcula, Molt soroll per no res són oberts una vegada més i amb ells, tots els seus mons.

En aquesta ocasió, cinc són els alumnes que cauran, durant unes hores, dins de les seues pàgines. L'escenari l'ha preparat la professora de literatura; les classes i els corredors del Col·legi Maria Assumpta seran l'espai màgic on esdevindrà l'acció. El temps, un abril que ol ja a juny.

Soledat, que llig a Shakespeare, serà com el donyet Puck en El somni d'una nit d'estiu, la peça clau en la transformació dels seus companys: Raül, Valentí, Victòria i Estrella.

La convivència entre ells i sobretot les seues lectures, faran que els protagonistes canvien per a sempre. Donaran el pas definitiu perquè tot canvie en un estiu que ja noten a la panxa.
Com diu la cançó: "mil llibres no fan una vida, mil vides no són un llibre, deixa ja de mirar, és moment d'actuar, tu pots viure mil històries".



No hay comentarios:

Publicar un comentario